Pages

Wednesday, April 13, 2011

SEGMEN: DIY!





10 Fakta Tentang Diri Saya
  1. Kalau tension saya suka makan makan dan makan
  2. Cepat  hangin kalau kita cakap tapi orang lambat pikap
  3. Suka buat kerja last minit walaupon dah plan nak buat awal-awal =P
  4. Suka nyanyi dalam toilet sambil ditemani lagu-lagu dari henfon
  5. Suka masak tapi takut nak bagi orang makan :)
  6. Tak akan tegur orang selagi orang tu tak tegur dulu *malu*
  7. Suka cubit dan penyek budak-kecik-yang-comel-gila
  8. Kalau jalan depan sekumpulan manusia yang berlainan jantina saya akan cakap sorang-sorang untuk menghilangkan neves....muahaha
  9. Cepat cair kalau tengok lelaki berkasih-sayang dengan budak kecik
  10. Tak suka shopping. Tido lagi best.

10 Perkara/perkataan Yang Selalu Saya Sebut.
  1. Giile!!
  2. Bosan dowh
  3. Lapar la! =P
  4. Hmmm??
  5. Ye....*dengan nada malas*
  6. Well...
  7. Cuak
  8. Cool
  9. Hot kot!! *nada teruja*
  10. Nak kawen!! ngee

10 Perkara “Pertama Kali” Dilakukan Dalam Hidup Saya
  1. Pertama kali suka seseorang selama hampir 6 tahun dah..
  2. Pertama kali hampir terlanggar buntut waja masa tengah drive tp still muka tak berperasaan.
  3. Pertama kali lepak di shopping mall selama 6 jam..seyes tanpa arah tujuan...tawaf menda alah tu macam orang bodoh je!!  pfff =.='
  4. Pertama kali belajar motor terlanggar benda hitamputih tepi jalan tu =P
  5. Pertama kali nervous gila masa test kereta sampai TERfail..muahaha
  6. Pertama kali rasa diri berguna lepas vacuum satu rumah *nampak sangat tak pernah buat*
  7. Pertama kali rasa hebat bila berjaya seludup henfon pergi asrama *warden kitorang garanggggg hokeyy*
  8. Pertama kali seludup Encik Pickey masuk asrama..baru boleh tido lena
  9. Pertama kali berblogging..sangat kuno rasanya..haha
  10. Pertama kali join segmen yang banyak sangat soalan macam segmen ni!!!


Hokey, Siap!! Fuhhhh, legaaa =D

7 comments:

  1. tak baik nyanyi.. cakap-cakap dalam toilet.. nanti setan masuk dalam perut..
    :)

    dimanakan diletak henfon yang berjaya diseludup itu??
    hmmm ...
    letting my imagination goes wild..

    ReplyDelete
  2. DrSinga:
    Ok2, sy akan cuba untuk tak nyanyi dlm toilet dah :)


    Saya tak letak henfon di 'situ'
    Dah tak selamat....haha =P

    ReplyDelete
  3. aiysha,pasal diri awk yg no.2 tu kn....buat sy takot nk ckp2 or borak2 dgn awk...hehehehehe

    ReplyDelete
  4. sazay:
    awk lain cite...
    takkan sy nak hangin kan org seinnocent awk...tak sampai hati la..

    tp seyes tak pnh rasa hangin kat awk pon..seyes tak penah :D

    ReplyDelete
  5. fuh selamat..nseb baik..hehehee

    ReplyDelete