Pages

Saturday, May 7, 2011

Fahrin Ahmad Datang Rumah! Pengsan!!!



Kalau aku rasa serabut 
banyak sangat benda nak fikir
selalu didesak buat itu buat ini
semua kerja nak cepat cepat siap





dengan muka nak kena pelempang
aku akan tinggalkan semua yang menyerabutkan kepala hotak tu
campakkan diri atas katil
tekupkan kepala dengan bantal
sumbat telinga dengan earphone volume tak yah cakap ar..paham sendiri lah
dengan harapan semua keserabutan akan hilang!





Tapi malangnya serabut tetap serabut!


Tulun! tulun!

Tak suka kena pilih-pilih ni. Mencik tau!
Tapi aku bersyukurlah coz dapat apa yang aku apply.
Cuma bab pilih memilih ni aku lemah sikit.

Matriks: 1 tahun
Asasi   : 2 tahun
Mara: tolak tepi coz takde harapan rasanya
Yayasan Pahang: result belum keluar lg.
dulu ni bukan first choice. takde dlm list pon. tapi sekarang dah jadi first choice.
Adoyai.


Nak pegi mana ni? Seyes aku tak tau mana satu yg ok.
Kalau aku ada abang ke kakak ke boleh lah mintak pendapat dorang kan...
tapi takde lah pulak! haih~~





Senang-senang kawen je. Abes cerita! muahaha :D


4 comments:

  1. iliana sabrina :)May 8, 2011 at 3:14 PM

    eh..asasi sains hayat 2 tahun ke?

    ReplyDelete
  2. debik kang!!!! :P
    mana Fahrin...?
    :)

    ReplyDelete
  3. matriks setahun.. course nya padat..mengah..
    asasi.. more relax..tapi sama rasanya syllybusnya kan?

    ReplyDelete
  4. @DrSinga

    saje je title kasi gempak sket! haha

    sama je rasanya...cuma asasi tu lagi selamat lah dr matriks kot...ye ke?
    org slalu cakap mcm tu~~

    ReplyDelete